Russisch4u.8top.nl

Russisch leren

Privé- en Groepslessen in Apeldoorn

 


rusland-russisch-vlag

 

Google
 

rusland-russisch-kremlinrusland-russisch-balletrusland-russisch-kozakkenkoor

 

 

 

Russische taal leren? Nederlandse taal leren?

Mogelijk in Apeldoorn!

Ook inwoners van Epe, Zwolle, Deventer, Zutphen, Arnhem, Ede, Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, 

enz. zijn uiteraard welkom.

De redenen waarom cursisten Russisch willen leren, lopen sterk uiteen. Allereerst zijn er de cursisten die Russisch leren uit zakelijk oogpunt. Om zich professioneel op de Russische markt te begeven, willen zij de Russische taal goed beheersen, zodat niets een effectieve communicatie in de wegstaat. Daarnaast is er een groeiend aantal mensen dat geďnteresseerd is in alles wat de Russische taal en cultuur aangaat. Of de redenen nu zakelijk dan wel privé zijn, om effectief in Rusland te kunnen opereren, is het professioneel beheersen van de Russische taal de sleutel tot succes.

Het Russisch is een Slavische taal. Daardoor zult u slechts weinig woorden en uitdrukkingen herkennen die overeenkomen met die van de West-Europese talen. Dit maakt het Russisch leren er uiteraard niet gemakkelijker op. Ook het leren van het Cyrillische schrift is voor beginners een extra studiebelasting. Russisch leren vergt dus de nodige inspanning en geduld, maar met de juiste docent, praktijkgericht materiaal en genoeg tijd voor zelfstudie zult u de Russische taal zeker onder de knie krijgen.

Bij ons kunt u op een professionele manier Russisch leren. Samen met uw eigen native docent bouwt u aan uw eigen programma: of u het Russisch nu voor zakelijke dan wel voor privé-doeleinden wilt leren, met de juiste begeleiding zult u er zeker in slagen de taal goed te beheersen.

In principe geef ik de lessen bij mij thuis (De Jagershuizen 40, 7316 ND  Apeldoorn), maar het is ook mogelijk dat ik bij u thuis of op het werk kom (tegen meerprijs).

 

Privé- en groepslessen Engels en Russisch.

 

Engels heb ik gestudeerd aan de universiteit. Ik ben ook parttime docent Engels op een middelbare school (vwo, havo).

Russisch is mijn moedertaal. Ik ben ook parttime docent Russisch op een avondschool.

 

Bel vrijblijvend naar Alina (055-5761659 of 0629-733617) of mail naar a@8top.nl

 

Wilt u de Nederlandse taal leren? Neem ook dan contact op met Alina. Zij kan u in contact brengen met een goede docent Nederlands die u snel Nederlands kan leren, ook als u alleen de Russische taal spreekt.

 

Alina van Beek

De Jagershuizen 40

7316 ND  Apeldoorn

T  055-5761659 / 0629733617

E info@a.8top.nl

 

 

Links:

www.vindnu.net

opleidingenOpleidingen opzijnbest.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------

Russisch leren

privé-les, privé-lessen, privéles, privélessen, priveles, privelessen, prive-les, prive-lessen, opleiding, opleidingen, cursus, cursussen, bijles, bijlessen, training, trainingen, taalcursus, taalcursussen, groepsles, Apeldoorn, Epe, Zwolle, Deventer, Zutphen, Arnhem, Ede, Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet

 

  

a

2010-04-28